2 ΣΧΟΛΙΑ

Στις 12 Μαΐου στο ΑΣΕΑΔ

Ορίστηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Ηλυσιακού

Για τις 12 Μαΐου ορίστηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Ηλυσιακού στο ΑΣΕΑΔ, για τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την ΑΕΚ, και τη παραμονή της μία εκ των δύο στην Α1.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα των Ιλισίων προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Δικαστικών Διαφορών), αφού ο αθλητικός δικαστής αποφάνθηκε πως μεγαλομέτοχος του Ηλυσιακού είναι ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, ενώ παράλληλα είναι μάνατζερ πολλών παικτών σε ομάδες της Α1.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
o_mikrasiath - 29/4/2011 20:21

Αδιανόητο είναι αυτό που συμβαίνει από χθες, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την αποβολή του Ηλυσιακού από το πρωτάθλημα της Α1, η οποία σήμανε και την παραμονή της ΑΕΚ σε αυτή… Ορισμένοι προσπαθούν να βάλουν στο ίδιο… τσουβάλι την σωτηρία της Ένωσης μέσω της δικαστικής αίθουσας του ΕΣΑΚΕ (αναμένεται και η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, που δύσκολα πάντως θα είναι διαφορετική) με το πρωτάθλημα του 2008, που πήρε στα χαρτιά ο Ολυμπιακός, έπειτα από απόφαση του CAS.... Συνέχεια Εξισώνουν δηλαδή έναν τίτλο που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» κερδίζοντας μέσω ενός δικαστηρίου το χαμένο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, λόγω της συμμετοχής του άσημου ποδοσφαιριστή Βάλνερ, με την παραμονή της ΑΕΚ επί του Ηλυσιακού, που αποδείχθηκε ότι έχει για μεγαλομέτοχο και αφεντικό τον μάνατζερ-εκπρόσωπο του 70% των παικτών της Α1! Σαφώς και ήταν γνωστή εδώ και χρόνια η εμπλοκή του Τάσου Δελημπαλταδάκη στα κοινά της ΚΑΕ Ηλυσιακός, δίχως κάποιος να το καταγγείλει. Η… πνιγμένη ΑΕΚ πιάστηκε από τα… μαλλιά (που λέει και η παροιμία) και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κατήγγειλε με αποδείξεις την παράνομη διασύνδεση του μάνατζερ με την ομάδα και δικαιώθηκε, υποστηρίζοντας πως αυτή μπορεί να επηρέασε τη «μάχη» της παραμονής. Σαφώς και αυτή η ΑΕΚ, με την υπάρχουσα διοικητική και οικονομική δυναμική δεν έχει νόημα να βρίσκεται στην Α1, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Οπότε, μάλλον, εκείνοι που εξισώνουν τις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να ανακαλέσουν. Και δεν μιλάμε μόνο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι προσπαθούν να εξιλεωθούν, αλλά κυρίως για κάποιους φίλους της ΑΕΚ που ενοχλήθηκαν. Οι ίδιοι δεν ενοχλήθηκαν που τόσα χρόνια απαξίωναν την ομάδα μπάσκετ. Δεν ενοχλήθηκαν που οι παίκτες της ομάδας τους δεν είχαν ούτε τα βασικά μέσα στη χρονιά, αλλά ενοχλήθηκαν με το ηθικό μέρος της προσφυγής της διοίκησης της ομάδας τους… Μάλλον θα πρέπει να το σκεφτούν καλύτερα. ΓΙΑ ΟΡΙΖΜΕΝΟΥΣ ΕΥΕΞΑΠΤΟΥΣ!!!!!! Αεκτζήδες! Απο την εφημερίδα gazzetta.gr του κυρίου Λιόγκα. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

necromayhem1924 - 30/4/2011 01:52

οσοι πικραθηκαν ας πιουν ξυδακι οσους για τα αρουρια του λιμανιου δεν αξιζει να ασχολειται κανεις με τα homosapiens

ΕΠΟΜΕΝΟ